PHUKET!!
eindelijk schrijf ik dan mn eerste verhaal...
pff wat een reis was dat zeg! woensdag vertrok ik eindelijk dan naar thailand en de reis naar Dubai kon niet beter... de stoel langs mij zat niemand dus ik had lekker twee stoelen en kon heerlijk liggen slapen! niks gemerkt van die hele reis, maar toen moesten we overstappen... wat een rare mensen lopen er rond in Dubai en hoe goedkoop is het daar!
serieus goedkoop, iedereen vertelde mij hoe duur het wel niet was om alleen al iets te drinken, nou een flesje water koste mij 20cent, ik weet niet maar volgens mij kun je daar in Nederland nog niet een slokje water van kopen. maar al die mensen in gewaden en rare hoofddeksels die deden t m. maar dat hebben we ook overleefd en toen kwam de reis naar bangkok
ik had natuurlijk niet meer de luxe dat ik twee stoelen had en zat ik tussen iris en een andere man ingeklemt, nou geduld heb ik maar die werd nu echt op de proef gesteld.. maar naar 2 en n halve film te kijken waren we eindelijk in bangkok
en toen waren we in Bangkok en toen moesten we een hele nacht daar blijven voor onze volgende vlucht naar phuket ging... wat een hel was dat de tempratuur van de airco's stond op -10 denk ik, het was me toch koud! en alleen maar harde stoelen maar naar heel veel rondjes te lopen en rare ijsthee niet opgedronken te hebben en natuurlijk moest ik mijn goede morgen nederland uurtje even doen, die bewaker vond mij heel grappig omdat ik niet stil kon blijven zitten, ging na ongeveer 14uur onze vlucht naar phuket, daar heb ik niks van meegekregen, alleen de binnenkant van mijn ogen. maar ik zat dus in mn hempje mn vestje en mn dikke vest nog koud te lijden lopen we bij phuket naar buiten worden we gelijk terug naar binnen geslagen van de warmte Halleluja. maar goed naar alle lagen uit te doen en in een taxi met airco te zitten kwamen we eindelijk bij ons hotel aan en ik was alles vergeten. Die mensen zijn hier zo aardig en dat bed lag zo lekker (nu wil ik inmiddels echt mijn eigen bed terug) dat je niet meer aan die lange reis kon denken.
maar toen kwam onze eerste maaltijd, ik had noodles besteld, tenminste dat dacht ik.. het was een of andere kotsbak, maar opzich smaakte die niet heel verkeerd, ik denk dat ik vanaf morgen wat erger eet..
gisteren zijn we naar phuket town geweest, eerst naar de shoppingmall waar het heel luxe was en natuurlijk niks kochten omdat het even duur was als in Nederland. En wij dachten heel slim te zijn om van daaruit naar de echte stad te lopen. met de nadruk op DACHTEN SLIM te zijn,
we liepen namelijk de verkeerde kant op....
maar een hele aardige taxi sprak ons aan (anders liepen we daar waarschijnlijk nog steeds) en die reed ons naar de stad, hij probeerde ons natuurlijk van alles aan te smeren waren zo slim waren we dan weer wel om daar niet op in te gaan.
maar wat een vieze stinkstad is Phuket zeg! bah bah maar wel leuk om gezien te hebben, zoveel winkeltjes waren er ook niet maar we hebben er toch dik 5uur rondgelopen en lokale bevolking aan het werk gezien
s' avonds gingen we naar het strand, waar 4andere meiden zaten uit onze klas. samen lekker een pizza op het strand gegeten en daarna naar een bar. echt heel gezellig daar! een beetje poolen, waar stefanie en ik natuurlijk gewonnen hadden van Iris en Amy, een beetje jenga en 4 op een rij spelen met t barmeisje, waar je een gratis shotje krijgt als je wint.. wij wonnen natuurlijk en anders speelden we gewoon vals haha..
maar vandaag is echt een heerlijke dag! lekker ontbijtje gehad en daarna snel de bikini aan en aan het zwembad liggen! het was heerlijk tot de zon rond 1uur weg ging en niet meer terug kwam achter de wolken...
de eerste dag zijn iris en ik ook even rond gaan lopen hier en kwamen een hele mooie tuin tegen met een mega grote Buddha en echt heel mooi, aan de andere kant van die tuin was wel een krottenwijkje met allemaal zwerfhonden maarja dat zeggen we natuurlijk niet. naar die tuin zijn we net ook even geweest de toerist uithangen en foto's maken...
morgen gaan we naar ons project!! ohh ik ben echt benieuwd, nu hebben we het nog goed met onze airco en zwembad en bad met warm water, maar vanaf morgen zal dat wel anders zijn.. laat staan het eten wat we gaan krijgen! gelukkig lust ik bijna alles dus zal ik daar niet zo heel veel moeite mee hebben maar toch. ik denk wel dat die kinderen het helemaal goedmaken, dus dat komt helemaal goed.
Khura Buri here i come!!
Ik kan niet geloven dat je gewoon helemaal aan de andere kant van de wereld zit, haha! Het klinkt in ieder geval super anders dan Oss-city. Veel plezier en ik ben erg benieuwd naar je verhalen vanuit Khura Buri!!
Tot snel, YvettiePettie!
Liefs!
Hoi Yvette,
Wat een reis hebben jullie achter de rug. Nu even bijkomen en morgen dus naar het project. Ben benieuwd!
Succes daar!
Betheeftaltijdpret, en dat blijkt maar weer! Ik heb heerlijk gelachen om je lollige blog en wat super gaaf dat je alweer zo veel hebt meegemaakt! Geniet er nog lekker van en veel succes/plezier in Khura Buri. Blijf vooral schrijven want dan kunnen wij ook een beetje meegenieten..
Liefs, Mela
Oi oi Bettie toch!
hahhaa je hebt het overleefd! of ja, 1/6. Ik vind het echt hilarisch hoe je schrijft! Echt zooo jou hahhahaha
veel plezier daar kusje
hey meissie,
je bent er nog maar n paar dagen en nu al zo veel meegemaakt wat een verhalen zul je nog schrijven als je er 5 weken bent ik kijk er met smart naar uit.
geniet nog ff van de "luxe"
dikke kussen papa en mama
heyhey,
Super vet van je yvette! gaaf daar zo in Thailand... zou zo met je willen ruilen. leuk om je verhalen te lezen. Ik ga het ook zeker volgen hoe jij je daar vermaakt!
Heel veel plezier en succes daar! en loop geen ziektes op zoals ik :-( dat is ietje minder.
Groetjes aan iris.
xx Karin (als je nog weet wie ik ben ;-))
Hoi Yvette,
Erg leuk om je reisverslag te lezen, ben heel erg benieuwd naar jullie project! Hoe gaat het met de spinnen en Iris...of andersom??
Groeten van Andrea.
Hoi Yvette
Leuk om te horen hoe het allemaal met je gaat
Ik blijf je volgen
Veel succes Liefs Henny
Hey zusje,
Zo te lezen heb je al veel lol gehad. Leuk om te lezen.
Ik ben benieuwd naar de volgende verhalen. Heel veel plezier daar en succes met je project.
Kus van je oudste broer
Hej meissie!
Wat een verhalen alweer.. Je schrijft ook al zo leuk, ik zie het gewoon voor me (in het vliegtuig). Jammer dat je de foto van de buddah tuin er nog niet op hebt staan..
Ik ben benieuwd naar de volgende verhalen! Have fun en enjoy.. xx
He meiden,
Ik heb dubbel gelegen bij jullie verhalen. Het echte werk gaat nu beginnen. Geniet van alles en sta open dan maak je de mooiste dingen mee.
Succes en plezier
Hoi lief nichtje,
Fijn om te horen dat alles goed met je gaat en dat het appartement waar jullie nu zitten ook is meegevallen.Ik hoop dat het met het eten ook zo is en is dit niet het geval, dan zelf maar op jacht net als in groeten uit de rimboe Vele groetjes van ons vieren hier uit Oss. xxxx