yvette in thailand

reizen!

whaaa waar moet ik beginnen?

even een korte versie van alles, want a. ik heb weinig tijd, b. anders wordt het veels te lang en c. dit is een klote toetsenbord eerste klas.

zaterdag zijn we vanuit ons eigen khura buri naar koh samui gegaan, eindelijk daar aangekomen en een cheap kamertje gevonden. daarna een beetje de buurt verkennen, gegeten en weer naar de kamer. waar eerst een gekko op de muur voorbij kwam en hannie's stembanden getest werden, nog geen uur later (ik kwam net uit de onze koude douche) werden iris stembanden getest want er zat een kakkerlak dus die hadden hannie en ik maar even in een zakje gevangen dichtgeknoopt en van het balkon gegooit.

de volgende dag een tour gemaakt over het eiland, super mooie uitzichten, met n aapje op de foto, bij een waterval gestaan en allemaal buddha's gezien (die je hier over ziet ja) maar deze waren best wel groot en mooi. en toen was de dag alweer zowat voorbij.

onze spullen ingepakt en de volgende dag ging ik iris en stefanie verlaten :( om rick in bangkok op te halen. natuurlijk had mijn vliegtuig vertraging en werd ik op het laatst zonder pardon overgeboekt naar een andere vlucht en was ik net niet op tijd maar goed we konden s'avonds eigenlijk naar het hotel.

wat een luxe!! groot bed, warme douche ofja bad, we zaten op de 9e verdieping en smorgens hadden we een luxe ontbijtbuffet. rick had nog wat dingetjes meegegeven vanuit nederland. natuurlijk pepernoten en chocoladeletters (als je hier zit vergeet je soms bijna dat het sinterklaas is in NL) maar ook een korte broek en shirtjes die heerlijk naar thuis roken!

de volgende dag met een tuk tuk half bangkok doorgesjeest en veel gezien daarna lekker mac gegeten, een keer geen rijstjeeej!!

woensdag naar chang mai gevlogen en meteen daar een tour gedaan, langs tempels en volksstammen. ik heb zelfs met tijgers in een kooigestaanen niet alleen gestaan ook geknuffelt (foto's volgen nog) en daarna weer terug naar dekamer.

donderdagbegonnen we aan onze reis door de jungle. eerst gingen we met de groepolifant rijden.

wat een hel! dat doe ik echt nooit meer. wij hadden natuurlijk een olifant die niet luisterde (wehadden ook geen bestuurder :S) uiteindelijk naveel geschreeuw van mensen liep onze olifant achter de kudde aan langs een modderpoelbij iedereen ging dit goed totonze olifant er langs kwam en bedacht dat wij wel een modderdouche wilde en bedankt!! na 3kwartier kwam eindelijk het einde in zicht (ondertussen haddenwe een bestuurderwant wij hadden een eigenwijze olifant, maar op het einde sprongdeze er weer af en ging de olifant zn eigen gang) iedere olifant ging netjes naar de plaats waar je af kon stappen. en jullie raden het al, onze olifant natuurlijk niet. ze zag een waterbak, rende er op af en wij kregen ook nog even een koude douche ennog een keer bedankt olifant!

daarna ging onze reis verder te voet door de jungle, langs super mooie watervallen waar we lekker in gezwommen hadden. s' avonds kwamen we aan bij een dorpje waar we sliepen op een handdoek op een houten vloer, ze hadden ook geen electriciteit dus zaten we gezellig rod een kampvuur.de volgende dag terug door de jungle en smiddags bambooraften! nou wat een raften we zaten op een houten vlotje door de rivier ik werd natuurlijk weer het meeste nat door die rivier en maar goed dat er niemand in was gevallen want er zaten super veel slangen.

vanmiddag gaan we in de trein richting bangkok om door te reizen naar ko samet en zoals ik de foto's van hannie en iris heb gezien wordt dit nog een avontuur in die nachttrein!

volgende week alweer naar huis, wat gaat de tijd toch snel...!

mama

whow wat een avontuur ben jaloers op je wat een mooie en spannende dingen maak je weer mee echt een ervaring voor het leven dat pakken ze je mooi niet meer af.
Ook deze laatste week zal nu zeker supersnel voorbij gaan dus geniet er van!
Kijk nu erg uit naar vrijdag voor ons kan dat niet snel genoeg gaan.

dikke kussen en knuffels spap en smam

Nhung

hahhahahahah schat! ik vind het nog steeds HILARISCH! whahhahahhahahhahahahah kussie

Ilona

Bet, nog heel heel veel plezier je laatste paar daagjes. Geniet ervan! Zo te horen gaat alles voorspoedig :P
Tot snel meis.. x

mirjam

Wat een geweldige ervaring. Net wat je moeder zegt, beetje jaloers
Ben benieuwd naar de foto's. Geniet nog met volle teugen de laatste week.En dan weer naar paps en mams die met smart op jou wachten

Elza

Wat een luxe; een modderbad en een sprong in het water! Kijk uit naar de foto's, lieve Yvettie!

Liefs!

Chantal Ceelen

Hé Yvette,
Je verhalen zijn hilarisch, ik lig telkens in een deuk! Maar wat een supertrip, die je maakt! Geniet er nog ff van!
Tot snel!

Mela

WHAHAHA BETTIE! Wat een mooi verhaal, hilarisch.
Ik kan niet meer stoppen met lachen.
Anyway, als jij zo meteen het vliegtuig uitstapt, stap ik er ongeveer net in! Zou willen dat ik je nog ff snel een knuffel kon geven, maar helaas. In ieder geval heeeel veel plezier bij je thuiskomst, dat is altijd super speciaal en kei fijn om je pap en mam weer te kunnen knuffelen!

Tot volgend jaar schat, in januari plannen we snel een date xxxxxx

Commundo